Εξυπηρέτηση πελατών

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ με την μακρόχρονη εμπειρία, την τεχνογνωσία και την διαρκή ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού της, μέσω των στελεχών της παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών.

Texnikos-Symvoulos

Τεχνικές συμβουλές

Κατά τον σχεδιασμό ενός έργου ή μιάς εφαρμογής, ο πελάτης πρέπει να ενημερωθεί για τα νέα προϊόντα, τις νέες τεχνολογίες και τις λύσεις που υπάρχουν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Τα στελέχη της εταιρείας μας ενημερώνονται διαρκώς, και έχουν την δυνατότητα να παρέχουν αυτήν την υπηρεσία με επιτυχία, και υψηλά οφέλη για τον πελάτη. Εφόσον η αγορά των προϊόντων γίνει από την εταιρεία μας, και αν ο πελάτης το επιθυμεί, μπορούμε να ενημερώσουμε και να συμβουλεύσουμε τον εγκαταστάτη που έχει ήδη, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

meleti

Μελέτη – Προσφορά

Πολύ σημαντικό στάδιο ενός έργου είναι η μελέτη. Εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας, παραλαμβάνουν τα αρχιτεκτονικά σχέδια και ενημερώνονται για την χρήση των χώρων. Στη συνέχεια, ενημερώνουν τον πελάτη για τα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά, συζητούν μαζί του πιθανές εναλλακτικές λύσεις και παραδίδουν προσφορά με φωτογραφίες, τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων και διαγράμματα με τις θέσεις των μηχανημάτων και τους τύπους των καλωδίων που απαιτούνται.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των μηχανημάτων και συστυμάτων στον χώρο σας

Εγκατάσταση

Η εταιρεία μας εκτός από την πώληση των προϊόντων, ασχολείται και με την εγκατάσταση των μηχανημάτων, έτσι ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στον πελάτη. Η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, και η εκπαίδευση του προσωπικού, μας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώνομε με απόλυτη επιτυχία κάθε έργο ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας.

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ λογισμικού συστήματος | VISION MAVRIDAKIS

Παραμετροποίηση

Μηχανικός της επιχείρησης συνεργάζεται με τον πελάτη ή με αντιπρόσωπο του.
Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες του πελάτη στο χώρο του.
Ακολουθεί η σχεδίαση του τρόπου λειτουργίας, προτείνονται λύσεις στον πελάτη και μετά από συνεργασία οριστικοποιείται η εφαρμογή.
Τέλος, πραγματοποιείται το λογισμικό του συστήματος , έτσι ώστε να λειτουργεί ακριβώς σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Ekpedeusi

Εκπαίδευση

Τεχνικός της εταιρείας μας αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει τον πελάτη ή το προσωπικό του, στην χρήση των μηχανημάτων ή των συστημάτων που έχουν εγκατασταθεί στον χώρο του από την εταιρεία μας.

Έρευνα ικανοποίησης πελατών | VISION MAVRIDAKIS

Έρευνα ικανοποίησης

Η VISION ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ τηρώντας τους κανόνες του ISO, που διαθέτει από το 2006 μέχρι σήμερα, διενεργεί έρευνα ικανοποίησης των πελατών, για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών της επιχείρησης.

Συντήρηση & υποστήριξη εγκατεστημένων συστημάτων από τη VISION MAVRIDAKIS

Συντήρηση

Η εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένο τμήμα υποστήριξης εγκατεστημένων συστημάτων, η οποία πραγματοποιείται ως εξής: Όταν ενημερωθούμε από τον πελάτη για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, η γραμματεία τεχνικού τμήματος καταγράφει το πρόβλημα και ένας τεχνικός αναλαμβάνει να δώσει λύση.

Διαθέτουμε επίσης οργανωμένο τμήμα επισκευής και συντήρησης μηχανημάτων, με πλήρη εξοπλισμό και παρακαταθήκη ανταλλακτικών, για την άμεση επισκευή κάθε συσκευής που έχουμε προμηθεύσει.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας σε εφαρμογές, oι μηχανικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και υπεύθυνα.